Pacienți

„Pe lângă profesionalism, dedicație și grijă, Nucleum Clinic oferă și posibilitatea de învățare, pe înțelesul fiecăruia, a planului de reabilitare. Astfel, simt pe lângă îmbunătățiri fizice și îmbunătățiri ale modului în care lucrez acasă după planul înțeles în urma ședințelor de kinetoterapie. Sunt în permanență un învățăcel, deschisă și dispusă să primesc marele bagaj de cunoștințe pe care acest centru de excelență mi-l oferă. Corpul meu s-a schimbat în bine de când am cunoscut această echipă, echipă ce funcționează, precum sugerează și denumirea ei (aleasă cu multă înțelepciune) exact ca un „nucleu”.

Colaborarea mea cu această clinică este asigurată și de acum înainte și am încredere că voi primi servicii de înaltă calitate ca până acum.

Recomand cu toată încrederea Nucleum Clinic pentru rezultate realiste!”

Ancuța Anisia Chelba

”Vă mulțumesc pentru tot! Meritați tot respectul pentru ceea ce sunteți si pentru ceea ce faceți!

Cuvintele nu sunt îndeajuns pentru voi ca oameni!”

Dorina Cotleț

„Nucleum Clinic: profesionalism la cel mai înalt nivel, dotări de ultimă generație, respect față de pacienți. Nu este de mirare că am întalnit la Nucleum Clinic oameni din mai multe colțuri ale țării care au venit la Suceava special pentru terapia furnizată de această echipă excepțională. Recomand tuturor cu încredere!”
Ciprian Iulian

 

„Alături de echipa de profesioniști de la NUCLEUM CLINIC, unul dintre cele mai bune centre de kinetoterapie din Europa!

Bucovina este un ținut binecuvântat și prin contribuția voastră, oameni dragi!”

Dragoș Zigoli

„Mă bucur că am cunoscut colectivul minunat din această instituție! Vă mulțumesc tuturor pentru ajutor! Apelați cu încredere la acest colectiv de profesioniști și vă garantez ca nu veți regreta. Eu sunt unul din primii pacienți care au beneficiat de tratament în această clinică. Le mulțumesc din suflet pentru tot ce au facut pentru mine pe tot parcursul perioadei în care am fost în această clinică. Sunteți cei mai buni! Vă mulțumesc!

Ionica Trandafir

”Sebi Crăciun cu domnul kinetoterapeut Nicolae-Vlad Chihaia la Nucleum Clinic pentru evaluarea lunară .
S-au constatat reale îmbunătățiri ale tonusului muscular, cedarea spasticității și o mai bună coordonare și echilibru.
Felicit pe această cale întreaga echipă de terapeuți care lucrează cu Sebi și mergem înainte „ÎMPREUNĂ PENTRU UN VIS” – acela de a îi reda aripile spre independența mult visată poetului nostru drag! ”

„Felicitări domnule Nicolae-Vlad Chihaia  pentru modul frumos în care împărțiți binele .”

Anca Crăciun

„Astăzi am avut ocazia să întâlnesc Oamenii din echipa Centrului Nucleum Clinic. Sunt foarte mișcat de profesionalismul, devotamentul și vocația cu care aceștia slujesc aproapele. Nu am crezut că în nordul țării există o astfel de clinică, cu astfel de standarde! Impresionant! Felicit în mod deosebit întreaga activitate!”

Pr. Constantin-Bogdan Feștilă

 

Vă mulțumesc pentru răbdarea, dedicarea, atenția, perseverența și profesionalismul de care ați dat dovadă!”

Ioana Sorina Amariței

„Specialiști foarte buni, aparatură excelentă, disponibilitate maximă!”

„Felicitări, Suceava are nevoie de o asemenea clinică!”

Nicoleta Danieliuc

„Cuvintele sunt de prisos! Felicitări pentru curajul, devotamentul și dragostea pe care o aveți față de aproapele. Nicolae-Vlad Chihaia – un OM cu un caracter de urmat pentru toți tinerii! O echipă de nota 100!!! Felicitări!”
Dorina Bălan

„O nouă clinică de kinetoterapie în Suceava cu specialiști care dau dovadă de un real profesionalism și de o foarte bună pregatire teoretică și practică!”

„În urma unei consultații oferite de domnul Nicolae-Vlad Chihaia  pentru o problemă la coloana vertebrală am plecat atât de încântată pentru că mi s-a explicat logic care sunt cauzele problemei, care sunt efectele, care sunt mișcările pe care trebuie să le fac pentru a îmi rezolva pe termen lung problema. Acest tip de consultație îl încadrez în zona profesionalismului, respectului față de pacient, pasiune pentru cariera aleasă și dorința vădită de a vedea pacientul că se vindecă. Maxime aprecieri!”
Carmen Fediuc

 

„Felicitări domnule Nicolae-Vlad Chihaia, v-a înzestrat Dumnezeu cu o inimă bună și cu o minte stralucită, mă bucur ca există oameni ca dumneavoastră care impresionează prin profesionalism și dedicație în tot ceea ce fac. Este o onoare să vă cunosc și vă doresc din suflet multă sănătate și putere de muncă!”

Violeta Gîrneț

„Mult succes în continuare, domnule Nicolae-Vlad Chihaia! Sunteți cel mai bun kinetoterapeut pe care l-am întâlnit! Vă mulțumesc pentru tot! Este o onoare să vă cunosc!”

Alina Țapirdău

Îl recomand și eu din inima pe domnul Nicolae-Vlad Chihaia! Un om cu așa o dedicare pentru a face bine rar întâlnești!”

Oana Rădășanu

„O echipă de profesioniști!”

Gabriela Loredana Șerban

„Cu devotamentul față de pacient, cu gradul înalt de pregătire medicală, m-ați impresionat și pe mine! Mă simt excelent după tratamentul administrat și vă mulțumesc din suflet!”

Danuzia Sutu

„Vă mulțumesc pentru întreg procesul de recuperare!”

Ionuț Craioveanu

„Sunt cei mai buni și profesioniști!”

Cristina Manolache

 

„Totul decurge conform așteptărilor în recuperarea funcționalității mâinii adică excelent, doar cuvinte de laudă pentru profesionalismul și solicitudinea întregii echipe! Mulțumesc din suflet, Nucleum Clinic!”
Olga Hătnean

„Adevărați profesioniști!”

Ionuț Amariței

„Profesioniști adevărați! Felicitări!”

Silviu Dîm

„Foarte buni profesioniști! ”
Anișoara Mereuță

„Vă mulțumesc pentru profesionalismul cu care am fost tratat și pentru efortul depus în recuperarea mea!”

Elisei

„Admirație, respect, considerație, drag!”

Ana Constantin

„Excelenți terapeuți!”

Ana Maria Lumanaru

Un centru special cu personal deosebit și profesioniști pasionați de munca lor. Recomand cu drag!”

Petronela Vizitiu

„Oameni minunați!”

Alina Georgiana Rau

Cât de mult ne-am rugat să rămâneți în țară! Vă mulțumim și vă respectăm, domnule Nicolae-Vlad Chihaia, sunteți un om minunat!”

Loredana Amariței

„Profesioniști în adevăratul sens al cuvântului!”

Voichița Chira

Activitatea Nucleum Clinic în imagini

  

 

                         

 

 

Programari