Educație

„Una din valorile esențiale ale Nucleum Clinic este împărtășirea cunoștințelor și experienței clinice cu colegii din domeniu și din domenii conexe. Membrii echipei Nucleum Clinic au absolvit sau sunt anagajați în studii avansate, la nivel național și internațional și consideră pregătirea constantă teoretică și practică o prioritate absolută. Utilizarea zilnică a bazelor de date biomedicale, a jurnalelor științifice, consultarea cu reputați specialiști internaționali și participarea la manifestări științifice ne asigură o informare adecvată și ne permite să integrăm în practica clinică a kinetoterapiei soluții de ultimă oră, eficiente și sigure. Corpusul de cunoștințe și experiența acumulate le punem la dispoziția tuturor celor interesați prin organizarea periodică a unor cursuri și conferințe. În acest sens în intervalul 2014-2020 am susținut în România și peste hotare peste opt zeci de manifestări educaționale și vom continua să împărtășim cu dedicare experiența Nucleum Clinic.”

Nicolae-Vlad Chihaia

  Informații și înscrieri la telefon 0799686457.Participanți la cursurile susținute de

Nicolae-Vlad Chihaia

„ Am rămas impresionată și foarte mulțumită în urma conferinței din 12 iulie 2019, nu doar pentru că am înțeles lucruri care păreau de neînțeles sau pentru multele „aha-uri”, ci și pentru capacitatea domnului Nicolae-Vlad Chihaia de a inspira oamenii din jurul său. Le recomand tuturor studenților și specialiștilor din domeniu să participe la conferințele și cursurile organizate de Nucleum Clinic. Vă mulțumesc și vă urez mult succes!”

Polina Stan, participantă la cursuri organizate de Nucleum Clinic

 

Vreau să aduc pe această cale mulțumirile cuvenite domnului Profesor Nicolae-Vlad Chihaia!

Mulţumim, domnule professor, pentru că ne-aţi făcut să fim curioşi pentru a cunoaşte lucruri noi și neexplorate de noi!

Mulţumim, domnule profesor, pentru toată răbdarea cu care ne-aţi explicat de atâtea ori aceleaşi lucruri!

Mulţumim pentru zâmbetul şi pasiunea cu care ne răspundeţi la întrebări!

Nu în ultimul rând, mulțumim echipei de la Suceava!
Cu stimă și respect!”

Andrei Piseru, participant la cursuri organizate de Nucleum Clinic

„Am avut onoarea să particip la un workshop al domnului Nicolae-Vlad Chihaia și vă pot spune cu mâna pe inimă că este un adevarat profesionist, ce poseda cunoștințe vaste nu numai în domeniul kinetoterapiei. Dumnealui posedă de asemenea o răbdare deosebită și este o persoană foarte caldă și primitoare!”

Diandra Secrieru, participantă la cursuri organizate de Nucleum Clinic

„Noi vă suntem profund recunoscători domnule Nicolae-Vlad Chihaia și echipei Nucleum Clinic pentru investiția în educația noastră și pentru că sunteți o parte importantă din „construcția” profesională pe care o formăm, pentru a ne putea iubi și ajuta aproapele în nevoie. Să ne revedem cu bine și cu informații noi de împărtășit!”

Andrei Petecariu, participant la cursuri organizate de Nucleum Clinic

„Mulțumim din suflet pentru șansa de a ne perfecționa, pentru explicațiile valoroase și pentru cunoștințele împărtașite cu noi. Sunt onorată să iau parte la aceste cursuri atât de importante!”

„Sunt fericită că v-am cunoscut și că îmi dați ocazia să învăț de la cei mai buni!”

„Cu maniera în care predați puteți face să înțeleagă neuroreabilitarea și omul de rând, nu doar specialiștii! Un adevărat noroc pentru studenții care vă au aproape!”

Anca Crăciun, participantă la cursuri organizate de Nucleum Clinic

„În urma participării la conferința organizată de echipa Nucleum Clinic și susținută de domnul Nicolae-Vlad Chihaia, vreau să le mulțumesc pentru ocazia oferită și pentru dorința lor de a transmite informații noi, actualizate și foarte bine sistematizate. A fost o adevărată plăcere să asist la conferință deoarece abordarea din punct de vedere practic a noțiunilor teoretice este deosebit de necesară și vine în ajutorul kinetoterapeuților. Profesionalismul lor și foarte buna pregătire sunt de necontestat! Succes în continuare!”

Mariana Maloș, participantă la cursuri organizate de Nucleum Clinic

Aveți toată admirația din partea noastră, atât a celor care va călcăm pe urme, cât și a celor care beneficiază de munca dumneavoastră!

Ana Maria Donisă, participantă la cursuri organizate de Nucleum Clinic

Un curs în care au fost informații de foarte bună calitate! Vă mulțumim!”

Alex Mureșan, participant la cursuri organizate de Nucleum Clinic

Mulțumesc pentru curs, Nicolae-Vlad Chihaia! Un super om, un super profesor!”

Constantin Simionescu, participant la cursuri organizate de Nucleum Clinic

Cursul a fost excepțional! Nu am întâlnit pe nimeni care să explice cu atâta pasiune. Vă recomand să mergeți la cursurile domnului Nicolae-Vlad Chihaia, nu o să regretați! Mult respect și mult succes în continuare!”

Cristina Vasile, participantă la cursuri organizate de Nucleum Clinic

 

 

 

 

 

Programari